GameSource ndeleng papan Macau seger kanggo game maya
Toto

GameSource ndeleng papan Macau seger kanggo game maya

Basis Macau International Alliance Systems Ltd ngandika iku kaya kanggo ngluwihi tilas platform game elektronik basis maya data GameSource kanggo MGM Cotai, lan panggonan game liyane ing kutha. Perusahaan kasebut bakal http://178.128.120.105 ngenalake game luwih lanjut menyang platform GameSource taun ngarep. Dadi ujare Anthony Ip (digambar), kepala eksekutif International Alliance Systems. Dheweke ngomong karo media […]

Toto

Macau casino sektor nambah lintang Michelin

Sichuan Moon, restoran masakan Cina ing Macau casino resort Wynn Palace, wis kabisat langsung kanggo loro lintang Michelin ing 2020 edition saka “Michelin https://casamozart.com/ Guide Hong Kong Macau”. Edisi anyar pandhuan kasebut diumumake dina Selasa. Panganan Sichuan Moon adhedhasar gastronomi ing provinsi daratan China lan papan dibukak ing awal taun ing properti kasebut, sing dikelola […]

Toto

CEO Wynn Maddox wis dilanjutake kontrak nganti 2022

Matt Maddox, pangareping eksekutif Wynn Resorts Ltd, wis kontrak sing wis ana ditambahi kanggo mburi 2022, senadyan salah siji saka regulator klompok casino wis didenda awal taun iki lan wis ngritik peran ing respon perusahaan kanggo https://afghanistan-analyst.org/ panyokro bowo saka tumindak seksual marang. pangadeg grup kang Steve Wynn. Pak Maddox (digambarke ing foto file) iki […]

Toto

Gampang Greater Bay metu visa kabijakan Macau pangarep-arep: analis

A pamindhahan kawicaksanan China paling kamungkinan kanggo bantuan pasar game Macau bakal yen panguwasa dharatan mutusaké kanggo institusi “proses luwih trep” saka visa metu kanggo Macau kanggo residents ing kutha-kutha dharatan ing Guangdong-Hong Kong-Macau Greater Bay Area. Iki minangka tampilan ing cathetan sing diterbitake ing Kamis dening JP Morgan Securities (Asia Pacific) Ltd, ngrembug babagan […]

Toto

Bandara Macau kanggo ndeleng paling 15% munggah ing volume pax 2019

Bandara Internasional Macau bisa ndeleng volume penumpang agregat 2019 tekan “9,5 yuta nganti 9,6 yuta” rawuh lan budhal, ujare pejabat Eric Fong Hio Kin https://jamesamoorebooks.com/ ing komentar menyang media lokal, Selasa. Macau International Airport Co Ltd, utawa dikenal minangka CAM, makaryakke hub udara kutha. Pak Fong minangka direktur departemen pemasaran. Angka kasebut bakal nuduhake kenaikan […]

Toto

Pajak game Macau njupuk saklawasé US $ 13bln kanggo November

Pemerintah Macau wis diklumpukake saklawasé MOP104,04 milyar (US $ 13,0 milyar) ing tax revenue saka industri game kutha ing pisanan 11 sasi ing taun. Angka kasebut rata-rata dibandhingake karo periode taun sadurunge, nanging ing https://uecostabrava.com/ ndhuwur MOP98.23 milyar pajak kasebut, pamrentah wis ngira bakal diklumpukake ing taun 2019. Agregat Macau casino GGR kanggo pisanan 11 […]

Toto

Kunjungan Macau mudhun 11 persen ing Nov, penurunan pisanan ing 2019

Tekane Pengunjung kanggo Macau ndhuwur 2,91 yuta ing November, mudhun 10,9 persen taun-on-taun, nuduhake data paling anyar saka Statistik kutha lan https://thecurtiscasa.com/ Service Sensus dirilis ana. Iki minangka penurunan bulanan pertama sing diukur taun-taun sajrone 2019, miturut data resmi. Macau wis aggregate mung ndhuwur 1,50 yuta pengunjung dina padha Sasi, kontraksi 10,5 persen dibandhingake taun […]

Toto

VICI Memanjangkan Tarikh Akhir untuk Pertukaran Nota Pertumbuhan MGM

Tuan tanah kasino VICI Properties (NYSE:VICI) melanjutkan tarikh akhir untuk pelabur MGM Growth Properties (NYSE:MGP) bertukar-tukar nota dalam syarikat itu untuk instrumen setanding yang dikeluarkan oleh pemilik Caesars Palace. Penjualan aset Caesars Caesars Palace di Las Vegas Strip. Pemilik VICI Properties melanjutkan tarikh akhir pertukaran untuk Pelabur Pertumbuhan MGM. (Imej: CNN) Pertukaran itu terikat dengan […]

Toto

Peguam Las Vegas dalam Skim Ponzi Setengah Bilion Dolar Memberi $4 juta kepada Bookie

Seorang peguam Las Vegas yang dituduh terlibat dalam skim Ponzi $450 juta menggunakan wang pelabur $4 juta untuk membayar bookienya, menurut Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa. Matthew Beasley Matthew Beasley, dalam gambar, ditembak di dada dan bahu selepas melambaikan pistol ke arah ejen FBI yang menghubungi rumahnya untuk menyoalnya mengenai dakwaan skim Ponzi. (Imej: Wall Street […]

Toto

Rang Undang-undang Pertaruhan Sukan Kentucky Gagal Lulus pada Hari Akhir Sesi Perundangan

Ahli parlimen Kentucky menamatkan sesi 2022 Perhimpunan Agung pada petang Khamis. Mereka tidak dapat meluluskan undang-undang yang akan menghalalkan pertaruhan sukan di Negeri Bluegrass. Kentucky Capitol Kentucky State Capitol di Frankfort pada waktu senja pada petang Khamis yang cerah. Perhimpunan Agung 2022 berakhir pada malam Khamis tanpa penggubal undang-undang meluluskan pertaruhan sukan atau beberapa bil […]